VÅRA TJÄNSTER

Montering av byggnadsställning

DKM Montage utför montering och demontering av byggnadsställningar i Mälardalen, bland annat Stockholm, Uppsala och Västerås. Vi åtar oss uppdrag av privatpersoner, företag, bostadsrättsföreningar och fastighetsägare.

Montering av ställning är inget som en lekman bör ägna sig åt då det finns ett regelverk kring hur montering av byggnadsställningar ska utföras. Detta är för att det tidigare (innan regelverket sattes upp) skedde många olyckor på ställningar byggda av någon med bristande kunskap. Olyckor som sker på en byggnadsställning kan bli väldigt omfattande då arbetet sker på höjd.

Hyra byggnadsställning

Vi hyr ut byggnadsställningar till både de stora och de små projekten. Vi arbetar med Layhers byggnadsställningar. Layher är ett företag med över 70 år i branschen som endast levererar högsta kvalitet och det är just det vi är ute efter att erbjuda våra kunder: högsta kvalitet och säkerhet.

Om du är intresserad av referenser, har frågor eller vill göra en beställning är du mer än varmt välkommen att kontakta oss för mer information!